Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU


Nu finns ett nytt utbildningsmaterial som ska hjälpa tränare och ledare inom idrotten att på bästa möjliga sätt möta och inkludera barn och ungdomar med NPF-diagnoser.
 
AnnaCarin Karlsson från Arvidsjaur har anställts som idrottskonsulent i ett samarbetsprojekt med Svenska Motorcykel- och snöskoterförbundet (SVEMO). Hon påbörjade sin tjänst på SISU Idrottsutbildarna och Norrbottens Idrottsförbund vid årsskiftet.
 
 
Som spelare är Tomas Holmström en av Sveriges mest framgångsrika – i helgen prisades han även som ledare.
 
Inför årsstämmorna den 21 april önskar vi namnförslag på kandidater till Norrbottens Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas valberedning. Den nuvarande valberedningen har aviserat att den önskar avgå.
 
Hårda ord, fult spel, skrik på domaren och en publik som inte kan tygla sina känslor - det vill arrangören för Armécupen i Boden stävja när turneringen för 15-åringar spelas den 5-7 januari.
 
Inför SISU Idrottsutbildarnas och Norrbottens Idrottsförbunds gemensamma årsstämmor den 21 april 2018 önskar valberedningen få förslag på kandidater.
 
SISU Idrottsutbildarnas och Norrbottens Idrottsförbunds medlemsorganisationer inbjuds till en gemensam stämmodag den 21 april 2018 i Luleå. I år genomför vi också en SDF-konferens i anslutning till årsstämmorna.
 

Alexander lämnar oss

(2017-12-08 10:10)
 
Vuxna är för resultatfokuserade. Det är inte bra för barnen. Långskatans IF Värdefulltstämplade RCC-cupen för att visa vad de står för. Se alla barn, belöna ansträngningen istället för resultatet och låt domaren döma. Det var budskapet till gästan...
 

........................................

 

ÖVRIGA KLICKBARA LÄNKAR

 

facebook

 

swe_wrestling_webbshop

 

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

Postadress:
Norrbottens Brottningsförbund
Kronan A3, Idrottens Hus
974 42 Luleå

Besöksadress:
Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@bd-wrestling.se

Se all info